vineri, martie 12, 2010

Tudor Chirila- despre proces


Profund afectat de procesul pe care tocmai l-a pierdut cu fostii sai colegi din Vama Veche, Tudor Chirila, are de gand sa faca recurs si sa continue lupta pentru drepturile asupra pieselor pe care le-a compus aproape in totalitate.
Solistul sustine, pe blogul sau, ca a scris toate textele cantecelor, mai putin pentru vreo trei piese, si ca a compus peste cincisprezece dintre ele de unul singur.
Cu privire la proces si la hotararea luata in Justitie, Tudor insista pe faptul ca lucrurile nu pot ramane asa, pentru ca se va crea un precedent periculos, fiindca procese similare se vor judeca dupa acest model.
Un sfat pentru tinerii care vor sa-si faca o trupa de la un om patit care a bazat totul pe prietenie si incredere si a fost tradat? Solistul le spune numai lucruri frumoase: "Bucurati-va si plutiti dupa primul vostru concert, faceti muzica pe care o simtiti si incredeti-va unii in altii si jurati-va dragoste pana la moarte. Impartiti totul ca fratii si nu lasati pe nimeni sa stea intre voi si muzica voastra. Nimic sa nu abata cursul pasiunii voastre, transformati fiecare nota in prietenie. S-ar putea sa dureze pana la moarte sau doar zece ani. Dar daca nu incepeti din iubire atunci n-o sa scrieti niciodata Nu am chef azi sau Epilog."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu