marți, martie 16, 2010

250 milioane de euro costa urmatoarele zece albume Michael Jackson


Casa de discuri EMI a semnat un contract in valoare de 250 de milioane dolari cu membrii familiei lui Michael Jackson si cu Sony Music, casa ce detine drepturile asupra muzicii starului, pentru a edita 10 albume ale cantaretului in urmatorii sapte ani.
Acordul semnat cu familia cantaretului este considerat cel mai profitabil contract din istoria muzicii, preconizandu-se ca acestia sa obtina venituri de peste 200 milioane de dolari din vanzari.
Cele zece noi albume, ce urmeaza sa fie lansate, vor include piese mai vechi de-ale cantaretului, dar si compozitii noi, care au fost deja inregistrate, dar pe care acesta nu apucase sa le lanseze pe piata.
De la moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie 2009, Sony Music a vandut peste 31 de milioane de albume ale acestuia pe plan mondial.
Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie, in Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente. Politia americana a calificat moartea sa drept "omucidere". In urma cu putin timp, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzatie pentru omor involuntar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu