luni, martie 22, 2010

Visez la primavara rock'n'roll


E luni si deja ma simt epuizata. Astenia incepe sa-si faca simtita aparitia, soarele caldut ne imbie sa evadam si sa ne incarcam cu energie. Totul are nevoie sa renasca. Muguri de speranta. Raze de soare pierdute pe zambete timide care incep sa se dezghete dupa iarna.
Nu mai am stare de nicio culoare. Simt nevoia sa plec undeva, departe. Intr-un oras in care sa ma pierd de bunavoie. Sa iau un strain de mana, sa-i zambesc, sa ne imbratisam, sa facem doi pasi impreuna, sa ne incarcam de energie si apoi fiecare sa se intoarca la realitatea lui. Sa fac o pauza si apoi sa am puterea sa revin. Sa ma redescopar. Cata nevoie avem de asta:( Cred ca majoritatea dintre noi am avea nevoie de o pauza. Cu naivitate intreb: n-am putea vorbi oare numai despre primavara acum, despre natura, despre copiii disperati de bucurie care alearga in bataia soarelui, despre iubire si sentimente frumoase?
M-am saturat de mizerie. Mizerie de orice fel. M-a plictisit si scarbit. Uneori chiar nu mai vreau sa ridic ochii din pamant si sa ma ingrozesc de ce vad. E saracie, e foamete, dar si multa lene si nesimtire. Sunt multi fitosi, cocalari, indivizi care nu fac nimic, nu cred in nimic, dar se cred. Dar nu mai vreau sa-mi pese de ei. Delete. Vreau sa visez cu ochii deschisi si sa-mi creez o lume ideala macar pentru o scurta perioada. Sa ma mint frumos pana realitatea va deveni basm. Poate candva va deveni...
Azi n-am chef sa scriu de Bendeac care s-a certat cu Huidu de la simplul fapt ca prietena primului a pus intrebarea retarda, la doua noaptea "De ce e rahatul maro?" si carcotasul a luat-o la misto ieri pe al sau blog, urmand ca mai apoi tanarul june, Misu sa faca un gest cavaleresc si sa-i ia apararea handbalistei cu pretul propriei reputatii. Si totusi scriu pentru ca m-a intrebat cineva ce cred despre asta. E ultima data cand mai scriu ceva pe subiectul Bendeac si ale lui mizerii (ma bag eventual pe partea de teatru)pentru ca deja m-am saturat. Si pornind de la aceste injurii, a sarit fiecare cu ce cuvintel "frumos" a crezut mai potrivit si mai jignitor pentru celalalt. C-o fi, c-o pati. O fi penibila intrebarea domnisoarei. Nu stiu. Nici nu ma intereseaza. Sau sportiva s-o fi molipsit de umor de la Bendeac. Unii aleg sa-si traiasca viata la misto. Foarte bine. Chiar trebuie luati in seama? Un simplu scandal mediatic, de ochii lumii, menit sa le creasca nitel cota pe criza asta. Si sper din tot sufletul ca Bendeac sa inteleaga ca se ingroapa singur cu toate infantilismele astea publicate pe blog, sa-si tina promisiunea si sa schimbe foaia, ca doar nu duce lipsa de talent. Atat spun despre mizeria asta de scandal care intr-un fel m-a amuzat, dar in altul m-a facut sa icnesc.
Dincolo de paranteza asta imbecila, pe care am facut-o, avem nevoie sa lasam totul deoparte, macar pentru o zi si sa zambim cat putem de mult. Va fi mult mai bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu