miercuri, martie 17, 2010

O atitudine misto- Cosmina Pasarin


Primul lucru pe care il observi la o persoana pe care o intalnesti prima data, e cu siguranta aspectul fizic si modul in care este imbracat. Astea reprezinta primele criterii care iti formeaza o parere despre acel cineva. Apoi vine atitudinea si le completeaza. Atitudinea respectivei persoane te poate lumina in totalitate cu privire la caracterul acesteia. Atitudinea marcheaza felul de a fi, de a se comporta, de a interactiona, dar si modul in care se discuta o problema. Insa atitudinea se poate referi si strict la pozitia corpului (vezi cazul modelelor la care tinuta e unul din cele mai importante criterii de alegere in aparitii). Atitudinea e totul.
Tipa cu cea mai misto aparitie in momentul acesta mi se pare Cosmina Pasarin. De ce? Pentru ca atitudinea ei face totul. E mereu cu vorbele la ea, e expansiva, transmite intotdeauna un mesaj, chiar fara vorbe, si e usor incisiva verbal. Cosmina Pasarin a stiut inca de la inceput ce vrea, desi intrarea in lumea asta, a persoanelor publice, si-a facut-o cam nefericit, odata cu participarea la emisiunea "Vara Ispitelor". Apoi usor, usor si-a deschis portite, pe care a patruns sigura pe ea si unde a incercat sa nu dezamageasca pe nimeni. Dupa aparitii prin reviste pentru domni, prin seriale, pe la evenimente ca MC, prin campanii sociale, dupa ce a facut pe vocea de la radio, Cosmina vrea sa demonstreze ca poate sa fie si moderatoare de emisiune.
Recenta emisiune de pe TVR2 "Intalnire de pe 2", pe care Cosmina o prezinta alaturi de Dalia Octavia Pusca (se pare ca e recenta cucerire al lui Piersic Jr), pe unde se perinda tot felul de trupe si de "vipuri" in voga, e o simpla continuare a ceea ce facea Alina Sorescu, care a fost uschita cum nu se poate mai urat din TVR. Fara sa vrea, Pasarin e in plin plan, iar mie personal actrita Dalia mi se pare un personaj foarte sters, care de-abia apuca sa vorbeasca in propria emisiune. Poate ar fi fost mai nimerit ca vedeta Playboy sa fie lasata sa prezinte singura.
In orice caz, cariera e cu siguranta pe primul plan acum in viata Cosminei, pentru care trage cat poate, neglijandu-si complet viata personala. Cosmina este o aparitie a carei ascensiune e interesant de urmarit, pentru ca promite foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu