joi, martie 18, 2010

Mihai Bendeac: "Alina Plugaru e nevasta perfecta."

Mihai Bendeac tine cu tot dinadinsul sa nu iasa din vizorul presei prin declaratiile socante pe care continua sa le faca pe al sau blog. Umoristul si-a dat astazi cu parerea despre pozitia reala pe care o au asistentele din diferite emisiuni, devenite celebritati peste noapte, denumindu-le fara perdea doar "niste prostituate de lux", ce se folosesc de aparitiile tv si de presa tabloida ca sa-si creasca tariful pe noapte. Pentru ca nu are puterea sa le dea numele individelor vizate, Misu, realizeaza un top de contraexemple, "cretin si plin de spectaculozitate",cum il numeste chiar el, ce cuprinde cele mai cuminti fete din showbiz.
Soc dupa soc, in topul fetelor cuminti ,pe penultimul loc insa, Bendeac o pozitioneaza pe nimeni alta decat pe Alina Plugaru, despre care declara urmatoarele: "N-are importanta de unde stiu. O sa vi se para socant. Plugaru e nevasta perfecta. Si e de o fidelitate si o disponibilitate sentimentala uluitoare."
Intreb acum inocent si eu: frate, tu esti constient cui iei apararea?
Asadar locul intai este ocupat de Giulia Ex-Candy, pozitie binemeritata in acest top, vedeta bucurandu-se de o buna reputatie si fiind cunoscuta pentru lungile relatii amoroase pe care le-a avut de-a lungul anilor, total lipsite de vreun interes material. Giulia e urmata de Anda Adam, despre care actorul spune doar atat: "O relatie stabila si, din cate stiu, genul de fata pe care o iei de nevasta."
Locul trei e ocupat de visatoarea Jojo, locul patru de Luiza Bogdan, prezentatoare de stiri sportive, de care nici n-am auzit si habar n-am ce cauta in acest top (ar fi fost mai potrivit poate sa fie prezenta in locul ei Crina Abrudan). Un loc cinci pentru fosta colega de la "Mondenii", Mirela Zeta, pentru care Mihaita baga mana-n foc. Claudia Cream ocupa locul sase fara prea multe comentarii, Cleopatra Stratan locul sapte(???), Zavoranca opt, care spune actorul ,"nu ar face compromisuri sexuale", noua vedeta porno, nu mai reluam, iar nu in ultimul rand Doru Iuga(?).
Topul lui Bendeac pare oarecum aleator, facut la mare misto, intocmit pe categorii de varsta intre sapte si 30 de ani, care cuprinde persoane publice ce nu pot fi comparate de nicio culoare ca aparitie televizata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu