luni, martie 01, 2010

Sandra Stoicescu ramane in Antena

Dupa ce Lucian Mandruta a simtit nevoia sa recunoasca in direct, in timpul Observatorului, boroboatele pe care i le-a facut nevestei si sa-si ceara scuze intr-un moment de maxima audienta, era normal ca formula de prezentare a stirilor sa se schimbe. Se pare ca acesta a fost motivul pentru care conducerea Antenei a decis ca "vorbaretul" nu mai are ce sa caute la pupitrul stirilor. Dar din pacate a avut de suferit si Sandra Stoicescu, o stirista de altfel foarte buna. Sandra va ramane totusi in trust si va modera incepand de azi, in cursul saptamanii, de la 10.00- 12.00, emisiunea "News Magazine" la postul condus de Mihai Gadea.
"Este vorba de un magazin de stiri unde, alaturi de invitatul permanent, sociologul Marius Pieleanu, voi dezbate subiecte la zi", ne-a explicat Sandra, care va continua sa prezinte emisiunea "Q&A", sambata, la Antena 3.
De partea cealalta, "Vorbaretul" se aude ca va fi moderatorul unei emisiuni saptamanale de mai toata frumusetea, unde va avea invitati de mare seama, ce urmeaza sa-si dea cu parerea in platou, dar si intr-o piscina cu jacuzzi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu