marți, iunie 09, 2009

EBA, Basescu si MBA


E clar ca se gandeste intens si doamna Basescu ce numar sa-si aleaga la masina zilele astea. Nu stiati ca urmeaza sa se inscrie oficial in PDL? Da voi pe ce lume traiti? Se gandeste mult si dansa cu ce nume sa se impuna. De-asta isi intarzie aparitia in fustita sau costumas de politichie. EBA n-are legatura cu numele dansei. E deja brandul altui produs aruncat pe scena furturilor de la stat. Ceva cu Maria la mijloc. Ii recomand calduros MBA. E perfect. Se mai apuca si de aruncat la cos demagogii politice si deja se poate incadra in peisajul familial. La televizor o croseta ceva, o joaca de-a ghemul, un dans lasciv cu doamna Udrea aplaudand "succesurile" fiicei risipitoare si a iesit deja in evidenta. Populatia imbatata de agonia foamei se va duce cu siguranta la vot. Inca nu se stie pe ce post va candida.
Lasand gluma la o parte acum, Basescu a gresit cand a catapultat-o pe Elenuta cea firava si sensibila in mijlocul hienelor nemancate. E a doua mare greseala pe care o comite, dupa casatoria pe care a oficializat-o aliantei. O casatorie aranjata intre partide care se vor combate pana la moarte. Divortul desi s-a produs imediat, nu s-au putut desparti asa repede ca mai dura treaba cu infatisarile la tribunal. Se va pronunta in noiembrie la prezidentiale, cand speram sa nu vina toti cu pistoale cu acid sulfuric (aceste pistoale sunt exact ca cele cu apa, dar din metal) si sa se stropeasca entitatile politice intre dansele. Revenind la ideea de la care am pornit, Basescu a incercat sa se afirme prin domnisoara bambuista si fratellista. O idee care i-a venit probabil intr- o dimineata insorita cand statea pe tronul regelui din baie si citea presa. Initial l-a strafulgerat genialitatea ideii, apoi s-a dezumflat usor (ca doar era pe tron) si apoi i-a revenit cand a iesit din baie, propulsand-o direct printre confratii de la partid. Prin aceasta alegere s-a mocirlit singur, pierzand mult in fata celor care inca il mai lingeau pe fata. S-a pozitionat in fata nisipurilor miscatoare. Are sansa fie sa le ocoleasca, fie sa fie inghitit de tot si astfel inlocuit de la putere.
E rusinos ce se intampla zilele astea. Mai bine nu mai deschidem deloc televizorul si ne vedem de treaba noastra cu grijile curente si updatate in fiecare moment. E vremea ca fiecare viitor europarlamentar sa se bucure public de gandul la cei 7000 de euro si de diurnele aferente, latrand plictisitor, dar inocent si de pomana. Vezi cazul lui Becali, Vadim, EBA (are scapari de guitat uneori) si al acelora care si-au mai facut abonament la TV, emotionandu-se de aceasta maneleala dezgustatoare in care se trezesc dansand frenetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu