luni, mai 18, 2009

Mihaela Radulescu ne paraseste


Am ramas cu gura cascata cand am auzit ca Mihaela Radulescu se retrage din televiziune si pleaca in principatul de Monaco cu Ayan. E o decizie care ii va schimba viata in intregime. E clar ca daca peste doua luni ar vrea sa se intoarca la vechea emisiune, credibilitatea ei ar scadea foarte mult si audienta inclusiv. Se stie ca in Principatul de Monaco stau cei mai bogati oameni din lume. Ma intreb eu acum, ce cauta Raduleasca acolo? Are si ea cateva milioane de euro in cont, dar nu miliarde ca viitorii vecini de cartier. Sincer, cred ca are vreo combinatie. Stie ea ce stie. Ori are ceva afaceri in Romania, pe care fara grija le-ar putea continua de la distanta, sarind imediat in avio la nevoie, ori are afaceri pe acolo, desi asta e mai greu de crezut, ceva tot e la mijloc. Poate e ceva cu Elan. Nu m-ar mira. Daca mai pune si ala averea laolalta mai inteleg de ce ar sta in Monaco. Si bietul Otil ce va face?
Desi biet nu e clar. Dupa oficializarea relatiei cu Mihaela si mai ales dupa tot tam-tamul facut de presa, baietii au crescut mult in cotele de audienta, ceea ce le-a adus si mai multi bani. In orice caz, cred ca Raduleasca s-a saturat de Romania si de mizeriile de aici. Si e de inteles. La un moment dat te innebuneste si presa asta. Si mai ales cand 99% sunt minciuni si aberatii.

Un comentariu:

  1. Hmmm! S-ar putea sa ai dreptate..dar poate nu 100%.Eu m-am gandit.. ca poate i-a venit mintea la cap. Din punct de vedere material si NU NUMAI e mult mai bine sa se intoarca la fostul sotz. Poate asta are de gand sa faca.Poate ca Elan i-a promis ca va uita de aventura cu pitziponcul de DANI OTIL.. Poate s-a hoatarat sa il lase pe Dani "traind in cercul vostru stramt, norocul va petrece..." Sau poate ca si Raduleasca este ca toate femeile frumoase (desi mai putin destepte) care sunt la moda...s-a lasat "cumparata" de Elan a doua oara !

    RăspundețiȘtergere