vineri, mai 01, 2009

1 mai muncitoresc


Si uite asa in graba mare o sa treaca si 1 mai. Astazi am lenevit mai mult ca de obicei in pat cu cartea pe genunchi. Am zis ca daca tot e zi libera pentru toata lumea, a mea sa fie mai libera decat a oricui.
Agitatiile astea de 1 mai nu le-am inteles niciodata si nici nu m-am implicat vreodata cumva in vreo activitate la aceasta data. Ca sa mergem la mare, sa plecam departe si cate si mai cate idei. Nu domnule, nu au niciun rost. La mare chiar mi se pare inutil sa ma duc. E frig si cu siguranta m-as plictisi in mod alert. La mare ma duc pe arsita, sa ma prajeasca soarele si sa ma scald in apa calaie macar, nu asa la impresii si la sticle sparte in cap. Fenomenul Vama Veche iarasi nu ma pasioneaza. Nu ma simt bine in Vama si cu asta basta. Ca nu domne' ca esti fitoasa si alte acuzatii. Nu cred ca e vorba de asa ceva la mine. Dar nu-mi plac pornirile astea bahice in masa si mai ales la vedere. Tin la intimitate si cred ca nu sunt singura...
De mare in schimb mi-e foarte dor si de-abia astept sa vina vara sa-mi iau rucsacul in spate si niste carti si sa stau pe plaja sa privesc "infinitul", iar briza sa-mi dea paginile fara sa-si ceara scuze. Enjoy the week-end..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu