sâmbătă, mai 16, 2009

Despre pitipoance si pitiponci


Cand ma gandesc la ce inseamna din punctul meu de vedere termenul asta de pitipoanca, ma duc imediat cu gandul la fetele saracute, dar care tind mititelele spre o viata mai buna prin masculul ridat si colacos de langa ele. E vorba de clasa sociala. Te-ai nascut saraca, dar nu poti accepta ideea asta in fond reala. Si uite asa, in loc sa puna mana pe carte si creierul la dospit idei practice, fetele prefera sa se vanda pe bani unor indivizi care poate sunt deja divortati si cu nspe copii, dar banul nu-i lasa sa-si gaseasca linistea de timpuriu. Indivizii sunt bucurosi ca fetele sunt usor de manipulat prin bani si ca ajung sa le cumpere iubirea prin 3 parfumuri si eventual o masinuta. In cazul asta femeia e deosebit de proasta. Da deosebit. Ca barbatul pescuieste si el cu o undita de calitate, daca are banu', tocmai ca sa prinda un peste mai frumusel si mai gustos de pus in tigaie ca sa-si potoleasca foamea pantagruelica. Si uite asa ajung sclave fetele. Lugu lugu, miau, miau, iubire mare ce sa mai povestim. Dupa un timp fetele se cam plictisesc; pai ce dracu mi s-a terminat viata cu un mos langa mine? Si uite asa o iau de la capat, dar acum cu fite si pretentii, ca vezi doamne au D&G-uri si Hermesuri in dulap.
Corect pe lumea asta e ca fiecare sa stea in categoria sociala in care l-a aruncat familia. Sau nu neaparat familia, ci munca din timpul vietii. E normal ca daca te-ai nascut bogat sa stai cu unul din aceeasi categorie sociala. Asa e corect. Ca doar regina la curte nu era atat de toanta incat sa-si insele regele cu servitorii. Dar mai sunt cazuri si din astea...
De partea masculina, stim ca sunt destui pitiponci care stau cu babe obsedate pentru un card burdusit. Numai ca barbatii sunt mai discreti si nu fac din asta o prea mare mandrie.
Mai este o categorie de pitipoance, cea a parvenitelor, care au ajuns sa se creada mari doamne pe munca altora. De obicei aceste fete provin din familii cu bani, de tractoristi cum le spun eu. Din pacate gustul uneori nu poate fi format, te nasti cu el sau nu.
Pitipoancele tin foarte mult sa-si arate firma de pe blug, marca telefonului si cheile de la masina. Sau poate ca sunt fake-uri din Obor, nici macar originale. Valabil evident si pentru baieteii pitiponci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu