duminică, decembrie 21, 2008

Tara arde si baba se piaptana


Cam asta se intampla de sarbatori in Romania. Incercam sa uitam ca e mare lipsa de fonduri in lume si mai ales la noi, la saraci, in conditiile in care multi nu mai au ce pune pe mese de sarbatori, prin noi recorduri. Asta e tot ce ne lipsea. Sorin Oprescu vrea sa continue ideea de anul trecut cu inutilul brad care a intrat in nu stiu ce record, cu alte noi recorduri. Nimic mai trist si mai inoportun dupa parerea mea. Anul asta ne-am propus sa intram in Cartea Recordurilor cu cel mai mare tort si cu cel mai lung carnat din lume. Asta se va intampla intre 27 si 28 decembrie. Tortul va trebui sa aiba 140 de m, iar carnatul aprox 2.200 m. Momentan tocmai am intrat in Guinness Book cu cel mai mare numar de Mos Craciuni care au impartit vreodata cadouri la lume, respectiv de 3.939, depasind recordul de anul trecut al celor din Taipei.
Si sa nu uitam ca astazi e ziua internationala a orgasmului. Deci nu e prea recomandabil sa stam foarte mult pe strazi ca nu respectam sarbatoarea. Nu mai e nimic de zis. Cam asta se mai intampla zilele astea.

Un comentariu:

  1. In contextul globalizarii inevitabile fiecare tara/regiune/oras/samd incearca sa se faca cunoscuta lumii prin diferite metode: traditii, feluri de mancare, evenimente organizate, recorduri mai multe sau mai putin stupide si tot asa :)
    Nu stiu care este scopul dragului primar "independent" PSD-ist cu care nu am votat, insa probabil aceste actiuni de "marketing" vor sa imbunatateasca imaginea orasului in ochii strainilor pentru cresterea turismului.
    Chiar daca imaginarea orasului o sa fie schimbata in exterior, in interior e tragedie. Cum ajung turistii aici o sa vada centrul istoric care arata ca dupa bombardamente si care este plin de tigani care locuiesc ilegal, aglomeratie, mizerie, infrastructura slab dezvoltata si in general obiectivele turistice care nu sunt exploatate la adevarata lor valoare. Practic singurul obiectiv turistic cat de cat acceptabil este palatul parlamentului...

    Tara mereu arde ;)

    RăspundețiȘtergere