miercuri, decembrie 17, 2008

Zambete in exces

Criza financiara era ceva absolut de asteptat. Se stie ca la fiecare interval de 40-50 de ani odata ramanem cam cu poftele neindeplinite conform istoriei. Asa ca nu inteleg ce asa mare agitatie. Poate ca n-o sa ajungem chiar sa ne mancam intre noi ca nu de alta da nu ar fi frumos si respectuos.
In tonul acestor evenimente, ma gandeam asa la maimutareala asta a femeilor din zilele noastre, care se pricep sa cantareasca posibilitatile barbatului la o prima vedere, fara sa fie interesate si de altceva, care se gandesc ca totul se rezuma la bani si nu la nivelul de cultura atins. E clar ca barbatii vor sex si femeile vor bani. Deja devine simplu la o prima vedere. E chiar interesant ce o sa se intample cu aceste papushici disperate care nu o sa mai prinda la tot pasul batraiori cu portofelul deschis. Asa ca papu, luati o pauza si mancati banane de la second-hand, mai ales ca sunt mai coapte! O sa va tina de cald.
Monica s-a cam plictisit de Columbica, intrucat Viagra nu se mai importa in aceasta perioada si s-a cam agravat situatia in cuplu. Fetele de la Trident crek au tot strans anul asta, asa ca au bani de cumparaturi, iar alte penibilitati de genul asta mananca acum covrigei cu nuci primite in dar cu ocazia colindului.

2 comentarii:

  1. De ce intretii si tu acest mit cum ca barbatii vor sex si femeile bani?
    Femeile nu sunt si ele tot niste animale, adica oameni?
    Nu au si ele dorinte?
    Da, exista femei care fac compromisuri, si care accepta tipi cu bani, dar care umbla pe ascuns cu unii de care sunt indragostite si cu care poate uneori le e si rusine sa iasa pe strada. Dar nu conteaza. Pentru ca acei tipi le fac sa simta, le fac sa viseze, le ofera satisfactie sexuala asa cum un burtos libidinos nu poate sa le ofere...
    E si vina barbatilor care au stricat piata oferindu-se sa palteasca femeile pentru sex, si a celor care au acceptat asta. Dar o generalizare este prea extrema...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma refeream la acele individe care nu pot trai fara bani, care isi impun un singur stil de viata din care nu mai au cum sa iasa si pentru care un sarantoc nu are nicio valoare chiar daca e brad pitt..

    RăspundețiȘtergere