joi, decembrie 18, 2008

I like Loredana

In ultima perioada se pare ca tot mai multa lume se ia de Loredana, care oricum n-are nicio treaba cu vocea poporului doar cand vine vorba de bani. Mie personal chiar imi place de ea. Cand e drumul lung si te plictisesti, merge sa asculti o geampara de-a Loredanei. Femeia s-a scos oricum. S-a casatorit cu Boncea ala care e mana dreapta a lui Sarbu prin Mediapro, asa ca e asigurata ca aparitii la TV si la albume, a pus de un copil si a iesit frumos si tot asa.
Lansarea ultimului clip al Loredanei intitulat Tzuchi, e o parodie dupa recentele videoclipuri ale Madonnei Give it to me si Hung up si in care Loredana o imita cu mult haz intr-o tiganeasca care pe mine ma auza teribil.
Imi amintesc de Carcotasi, care acum cateva luni s-au mirat teribil de o declaratie de-a Andreei Esca, care a afirmat ca Loredana era departe acum daca nu se nastea in Romania. Ii sustin si eu parerea guristei de la Pro. Madonna daca s-ar fi lansat in Romania nu ar fi devenit nimic, asa cum si Loredana se cam chinuie pe afara sa scoata ceva.
http://www.profm.ro/loredana/galerii-video-loredana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu