vineri, decembrie 12, 2008

Si anu asta avem Craciun

Ma gandesc cu drag la Craciunul care cu pasi mici si siguri vine catre noi si care de-abia asteapta sa vada in ce stare ne prinde de data asta.
Ca de obicei cumparaturile sunt baza luna asta si nu esti "cool" daca nu cheltui ceva bani sau daca nu te innoiesti.
Din punctul meu de vedere, e o luna a tristetii, a melancoliei, a revenirii amintirilor, a comparatiilor cu ceilalti ani, si ca sa nu mai vorbim de Revelion, cand fara sa vrei ai tendinta de a trage linie pe ce ai facut anu asta. Si omu e cam intotdeauna nemultumit...Deci e nasol..
Printre alte regrete si ganduri la mancare, ar trebui sa incercam sa fim mai buni, mai milosi si mai zambitori, cu sau fara motiv, ca e dragutz sa fii tampit in felu asta.
Mos Craciun a murit din cate am inteles, asa ca nu are rost sa il asteptati anul acesta. Va spun 100% ca mi-a scris mie o scrisoare in care ma ruga sa fiu eu mesajerul mortii lui.Acuma speranta moare ultima.Poate si Mos Craciun o sa invie, ca doar a facut numai fapte bune.
In betia asta politica, se pare ca Mos Craciun o sa fie noul Guvern, care o sa ne aduca vesti de la tron si o sa imparta pareri si promisiuni la fraieri pentru Anu care vine.pam pam
Si ca sa revenim la melancolia specifica luminitelor de la brad si a cainilor care o sa latre de frica pocnitorilor, va recomand sa nu mancati prea mult ca sa nu stati in spital la inceput de an (ca e nasol mai ales ca medicii o sa astepte diverse urari si poate n-aveti chef sa le faceti) si pentru ca incepeti anul umflati si cu lipidele in plin proces de depunere.

Deci SARBATORI FERICITE tuturor alaturi de cei dragi sau singuri da fericiti!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu