marți, decembrie 16, 2008

Degringolada totala pe scena politica .N-am platit intrarea la circ si totusi suntem obligati sa luam parte la spectacole ieftine in care mingea se arunca de la unii la altii.
S-ar parea sa se incheie perioada de tranzitie de dupa bietu "Raposatu" si se pierd si ultimele urme de ordine sociala. Saracu Stolo. Desi parea ca se intelege cu bietu Baselu si ca ar avea ceva de spus fara ajutor prea mare, mititelu bolnavior s-a speriat de amintirile neplacute pe care le mai pastra legate de Mugur Isarescu sau cine stie de mai care fantomica.Poate i-o fi spus vreun doctor ca exista riscul sa-i creasca tensiunea prea mult in noul post. Las ca vine "Bocelu" la Guvern, sa scrie dupa dictare si sa asculte cu mare atentie ce i se spune. Sunt intru totul de acord cu cei care sustin ca Emil Boc e ca un blanc pe care urmeaza sa iti pui ce vrei. Numai ca in cazul de fata cel care isi pune ce vrea pe blancul lui Bocelu e Baselu. Psd-istii saracii au ramas destul de surprinsi, desi nu au ce sa mai comenteze. Baselu alege si tot Baselu are chef de ruleta dupa cum se pare.S-ar putea sa fie miza cam mare in cazul de fata. O sa fie clar mare distractie. Parca imi si imaginez un titlu comic din ziare: Bocelu invata sa vorbeasca fara ajutor.Pai ia sa inceapa de acuma, da fara ajutor din partea nimanui. Doar el cu oglinda. Poate pana la anu cand Baselu pleaca pe vapor departe si cine stie care mai indrazneste sa urce la tron, invata si Bocelu sa spuna lucruri importante si mai ales sa le gandeasca singur.

Pace voua in suflet!

2 comentarii:

  1. foarte tare articolul!felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Simona...eu, persoana toatal dezinteresata, marturisesc ca am ajuns si eu la concluzia ca in final toate actiunile sunt corecte in masura in care ele tind sa promoveze fericirea si incorecte in masura in care tind sa promoveze reversul ei.
    Asadar adevar graita-i!

    O seara frumosa!
    Maria
    Responsabil Promovare

    RăspundețiȘtergere