luni, aprilie 13, 2009

Becali lasa-ne


Personajul Becali ocupa prea mult spatiu, zic eu, in paginile ziarelor din ultima perioada. O vai, analizeaza toti deontologii toata problema si se tot mira ca fraierii ca mai cade cate unul in groapa. Uite ca s-a intamplat sa fie "gura-sparta". Ba ca Sorin Ovidiu Vantu e implicat in arestarea oierului, ba presedintele, ca sa-si pregateasca terenul pentru alegeri si uite asa scade tirajul ziarelor. Personal, ma bucur nespus ca Gigi si-a luat-o in freza. Cine stie ce rotita nu i-a mers in toata smenozeala. Cu cat e mai sus mafia, cu atat e mai periculos si mai riscant. Ce ma scarbeste si mi se pare reprezentativ pentru Romanica e faptul ca Gigi inca mai vrea sa participe la europarlamentare, si nu din partea PNG-ului, ci a PRM-ului, ca doar nu se balacareste cu Vadim degeaba. La prezidentiale s-a razgandit. Mi se pare o miscare a la fratii Balint, cand nu mai tin minte exact cine a platit sa intre Nutu (Camataru) in parnaie. Oricum in fotbal n-a facut nimic Becali. Steluta s-a prabusit si cu asta gata. Noapte buna. faceti loc pentru urmatorii.
E agitatie mare. Toti sunt speriati de moarte. Toti SPP-istii si comunistii nenorociti sa tremure. Pe fundalul asta si de criza, cred ca farmaciile si-au crescut vanzarile la Diazepam. O sa ajunga ca vecinul meu, fost comunist nenorocit, care de atata spaima si teama, a facut Parkinson la 50 de ani si nici nu mai iese din casa. Vreti case, limuzine si valize de bani fara munca cinstita? La racoare ca tot vine vara, ce naiba...Si cred ca lista arestarilor va continua pana la alegeri.
Elena Basescu are toate sansele sa iasa la europarlamentare. Ce sa-si doreasca mai mult decat sustinerea mediatica din partea Elenei Udrea, a lui Prigoana, a PSD-ului si evident a P-DL-ului. Mai mult ca sigur Prigoana a avut o implicare mai mare in organizarea campaniei decat se spune. Si Prigoana oricum a zis ca vrea la presedintie. Combinatii peste combinatii...Important e sa nu se calce pe picioare ca mustele la rahat.

Un comentariu:

  1. desi nu se pricep, femeile discuta intotdeauna inteligent despre politica. prigoana nu vrea la presedentie, dar sustine financiar campania elenei basescu (ca multi altii de fapt).pd-l nu o sustine decat mediatic, nu vor da din voturile partidului, iar de psd ce sa mai vorbim.
    becali este bum mediatic. si desi il sustin in cauza actuala... ca daca tie maine iti fura cineva geanta (ceea ce nu o sa se intample ) si eu il prind si ii dau o mama de bataie.. risc sa fiu incarcerat.. deci ceva este totusi dincolo de normalitate.. omul asta merita arestat, dar nici asta nu stim sigur din punct de vedere legal, pentru afacerile lui dubioase..
    poate o sa observi ca evenimente de genu se intampla cam odata la 4-5 ani.. nutu, sisu pentru droguri, popoviciu, becali.. ;)

    RăspundețiȘtergere