miercuri, aprilie 29, 2009

Agitatia de inmormantare-posibil alarma falsa?


Stau si ma uit la televizor si ma intreb ce rost are toata aceasta inducere de panica cu privire la gripa porcina. Ok. Si daca o sa fie pandemie de gripa porcina ce sa fac? E doar treaba autoritatilor fiecarei tari sa se agite si sa aiba grija sa ia masuri de prevenire impotriva contaminarii. In acest caz nu e cazul sa se mediatizeze aceste lucruri. Poate acum cativa indivizi tocmai si-au dat seama ca nu mai au motiv sa traiasca. Saraci suntem, mai apar si bolile. Ne mai trebuie alte cutremure si suntem buni de dat pe toboganul magic. Daca tot o sa fie pandemie...Ne jucam asa cu termenii de parca altceva n-avem mai bun de facut.
E foarte posibil ca acest virus sa fie chiar lucrat in laboratoare si scapat de sub control. Asa cred ca a fost si cu SIDA. Americanii astia...se joaca de-a dumnezeu, si ei din pacate, ii omoara pe oameni mai repede decat ii omoara realul Creator.
In realitate, se poate sa nu fie cazul de atata agitatie, ba chiar sa o dea la intors in scurt timp ca a fost alarma falsa sau eventual sa spuna ca s-au inselat in privinta virusului.
In rest, eu una sunt de acord cu interzicerea bicicletelor in parc. E prea mare balamuc. Toata lumea a iesit cu rolele sau cu bicicletele, fiind completati evident de cei care se urca sa-si parcheze masinile pe trotuare sau chiar in parc. Cel putin asta se intampla, la mine in cartier, in parcul Moghioros. Se pare ca Sorin Oprescu vrea sa se ocupe de pistele pentru biciclisti. Sa speram ca se va ocupa si chiar va face ceva vizibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu