duminică, martie 01, 2009

In loc de 1 martie

Momentul vesel.


1.-Visul meul cel mai mare e sa-mi iau Trabant decapotat cu motor Diesel; 220 CP, motor minim 3000 capacitate cilindrica; cutie automata; 6 locuri; portbagaj dublu; tabla aurita si roti de ciocolata neagra rezistenta la conditii meteo nefavorabile; an de fabricatie 2010; obligatoriu numar de inmatriculare: DT 24 OPA ( Dr Taberei, OPA= Organizatia Nationala a Prostilor Anonimi).

2.- Dj Barosanu ne invita in Disco Discoteca Maneaua 3 din pasaj de la Universitate duminica 1 martie ( Iesire TNB).

3.-Haideti in stroboscop sa ne dam in talente si sa dantzuim pe muzica fara sonor. Care se descurca mai bine, capata un purice cu carapace de aur si intepatoare de tinichea.

4.-Ma duc sa ma calugaresc, ca aici nu mai ce face. Oi vedea ce e pe-acolo.

5.-Anunt matrimonial (Libertatea 2011):" Se cauta baietel frumos, destept, bogat, brunet, cu ochi albastri-verzulii, foarte inalt pentru casatorie cu o catelusa vaccinata si deparazitata. Pentru informatii suplimentare intrebati la Camera de Garda de la Spitalul Floreasca."

6.-Ma duc la supravegherea capsunilor in Spania. Cica e interesant. Hai si tu. Ca ne luam DG-uri dupa aia. Toti se uita la ele cum ies din pamant acu' pe timp de criza.

7.-Anunt pierderi (Libertatea 2012): Pierduta dragoste colorata cu BI seria XP 2000. Ofer recompensa un fir de par aurit si un lant de tinichea foarte frumos.

8.-Draga daca nu-mi spui adevarul gol-golut-golut iti dau cu shpray lacrimogen cu piper in ochi, gura si unde o mai fi nevoie.

9.-Daca esti inalt/a putem merge la cules de portocale la vara. Daca esti mic/a de statura stai in tara la cules de castraveti.

10.-Vechi proverb persan: Sunt 3 lucruri pe lumea asta care nu lasa urme: urma pasarii in zbor, urma sarpelui in desert si urma barbatului in femeie.

Momentul vesel a trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu