marți, septembrie 22, 2009

Tenisul romanesc e la pamant


22 septembrie, Bcr Open 2009. Meci Marius Copil vs Victor Crivoi. Scor final 6-3, 6-2. Bambilici pe teren. Tenis la nivel de maximum 16 ani. Crivoi a jucat foarte slab. Nu a fost o surpriza sa castige Copil. Chiar deloc. Din cate am inteles de la apropiati de-ai lui Crivoi, nu i-ar mai arde de tenis. Copil are totusi doar 18 ani, asa ca prea multa experienta nu ai de unde sa-i ceri. Are cateva lovituri bune care l-ar putea lansa intr-o cariera de succes in tenis. Bani de la taticu' are pentru antrenori buni, ambitie ii mai trebuie. Si multa munca.
Victor Hanescu-Oscar Hernandez. Scor final 6-7, 4-6. Victor Hanescu, principalul favorit al acestui turneu, nu a avut forta necesara sa-l invinga pe spaniol. Hane era apatic, obosit si lipsit de chef. Am inteles ca a aterizat in Bucuresti cu putine ore inainte de acest meci. A avut un inceput de meci frumos, in care a condus cu 3-1, dupa care Hernandez si-a intrat mai bine in mana si a egalat. Nici serviciul nu l-a ajutat prea mult pe Hane in acest meci. In tiebreak a avut de asemenea ocazia sa se impuna decisiv in fata spaniolului. Avantajul principal al lui Hernandez e ca s-a miscat mult mai bine pe teren decat Hanescu. L-a jucat la fileu.
Maine M. Copil il va intalni pe R. Hidalgo. De asemenea Andrei Pavel il va intalni pe Cuevas (Uru). Sa nu uitam ca acesta este ultimul turneu in care A Pavel va mai juca, anuntandu-si deja oficial retragerea din cariera de tenismen. Tot maine Oscar Hernandez/ A Montanes vs M. Copil/ H Tecau si Ruben Hidalgo/ S Ventura vs A Pavel si G Trifu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu