miercuri, septembrie 23, 2009

Rezultate BCR Open- 23 sept


23 septembrie. Cuevas (Uru)-Pavel 6-3, 7-6. Cuevas a jucat bine in primul set, dominandu-l clar pe roman, desi fara sa aiba niste lovituri senzationale. Pavel era prea relaxat, nu putea sa se concentreze si sa joace serios. A incercat sa faca un pic de spectacol, dar nu i-a reusit. Setul doi a fost echilibrat, Cuevas a avut ceva noroc, iar Pavel nu a vrut sa incordeze prea tare. Pavel a reusit break la 4-4, apoi a condus cu 5-4, urmand egalarea din partea uruguayanului. Asa s-a ajuns la tie-break, unde romanasul nostru a pierdut cu 7-1.
Hidalgo-Copil 6-3, 6-7, 6-4. Un meci strans, chiar spectaculos, cu lovituri de buna calitate din partea amandurora. Copil a jucat chiar surprinzator de bine. Setul 1 s-a decis cand Hidalgo a reusit un break la 4-3. Mie nu-mi place deloc Hidalgo ca atitudine in teren. In meciul anterior cu Seppi, a injurat si a aruncat cu racheta de nenumarate ori. In meciul de fata a tras de timp, dandu-se accidentat si ranit la picior. Copil a avut nenumarate ocazii sa-l scoata pe Hidalgo din cursa, insa lipsa experientei cred ca si-a spus cuvantul si de data aceasta. Sansa lui Copil ar fi fost sa-l alerge mai mult, sa-l joace la fileu. Serviciul l-a ajutat pe Marius in multe randuri.
Barfele din sat spun ca M. Copil ar fi dat 20.000 sa treaca de Crivoi si sa joace in turul doi. Oricum meciul de azi, s-a vazut clar ca a fost pe bune si ca Hidalgo chiar a dat tot ce-a avut mai bun ca sa-l invinga pe Copil.
Fognini-Almagro 6-4, 7-6. O dreapta incredibila Fognini si niste lunguri de linie spectaculoase. Un meci foarte interesant si palpitant. As spune ca a fost unul din cele mai bune meciuri de pana acum. Neasteptat sa piarda Almagro in fata italianului.
Hernandez/ Montanes vs Tecau/Copil 1-6, 2-6. Evident ca Tecau a fost esenta acestui meci. Copil l-a ajutat cu un serviciu bun. Montanes a jucat incredibil de prost. A facut si vreo doua duble greseli si per ansamblu meciul a fost pierdut din cauza lui. Tecau a acoperit foarte bine terenul si a jucat foarte bine la fileu. Sa vedem ce vor face mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu