duminică, august 23, 2009

Moda si tendinte-ce conteaza de fapt?


Cred in moda, dar si mai mult in tendinte. Nu zice nimeni ca trebuie sa ai in dulap ultima colectie D&G sau oricare alta colectie de fita, dar daca esti cu adevarat pasionat, trebuie sa te lasi inspirat de tendinte sau trenduri. E foarte important sa ai un stil aparte, care sa te reprezinte si care sa te scoata in evidenta. Un stil unic, inseamna o personalitate unica si interesanta.
Cel mai mult ma enerveaza sa vad un tricou pe care il am in garderoba si pe altcineva. Si cred ca daca ai o tinuta accesorizata cum trebuie, poti sa stai fata in fata cu cel care are acelasi tricou ca si tine pe el. Si sa te aplauzi pe tine pentru alegerea facuta.
Ca sa te diferentiezi de altii trebuie sa ai stilul tau. Sa stii sa-ti adaptezi hainele. Poti sa-ti cumperi haine foarte ieftine. Nu conteaza nici brandul si nici firma neaparat. Conteaza sa te simti confortabil in hainele pe care le porti. Si ca sa te simti bine in aceste haine, trebuie sa fie din materiale de buna calitate. Sustin cu ardoare ca poti sa-ti faci o tinuta care sa atraga privirile celor din jur si sa fii admirat pentru asta (poti sa atragi atentia si daca iti pui doua pene in varful capului, dar nu e tocmai potrivit sa mergi pe strada accesorizat asa, poate la un eveniment da) si cu bani putini. Trebuie sa fii foarte atent la ce cumperi. E important sa fie croite bine hainele pe care le cumperi, sa nu atarne firele (din pacate asta se intampla frecvent la produsele din magazine pentru ca le scot pe banda rulanta si nu sunt le este finalizata corespunzator tivirea). Zilele urmatoare o sa aleg niste haine destul de ieftine si o sa incerc sa fac o tinuta care sa atraga atentia celor din jur (valabil si pentru femei si pentru barbati-desi la ei e mai usor; mi se pare asa de usor pentru un barbat sa se imbrace:ii trebuie doar un corp pe care sa stea bine hainele respective si un stil aparte). O sa revin...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu