luni, iulie 06, 2009

Timp si sclavi


E atat de multa liniste la ora asta...nici tantari nu sunt ca sa ma faca mai atenta. final de saptamana din nou. oare zilele astea n-au obosit sa se alinieze mereu ca niste soldati la ordine? nu exista oare nicio regula? nicio exceptie de la regula timpului asta punctual, care a inceput sa ma enerveze. Te detesc TIMPULE!
Gandurile astea nu ma lasa sa adorm. Cu cat ma gandesc mai mult la gandurile mele cu atat nu reusesc sa adorm. Mi-e clar ca oamenii se impart in sclavi si conducatori. Asta imi trece acum prin cap. Si totusi abolirea sclaviei s-a produs cu mult timp in urma. Macar stim ca putem fi proprii nostri conducatori. Dar cam atat, daca suntem sclavi in rest. Si suntem sclavi pe bani. Ne vindem timpul pe bani. Degeaba e nevoia noastra sa avem bani, daca devenim sclavi. Ce urat. Chiar nu-mi place situatia asta. Daca tu esti sef foarte bine, dar tot ramai sclavul timpului si al banilor.

Un comentariu:

  1. Majoritatea da, suntem sclavii banilor si altimpului. Pentru ca asa am trăit pentru ca asa ne-am obișnuit, dar sunt oameni care nu țin cont de ele. Călugării Shaolin spre exemplu.
    Noi nu avem ce sa facem, putini au puterea sa renunțe la partea materiala.

    RăspundețiȘtergere