joi, iulie 02, 2009

Badea si Cristoiu


Mi se parea ca Badea a innebunit. Ceva nu e in regula cu el daca a ajuns sa se certe si cu Ion Cristoiu. Cristoiu saracu ce a facut? A facut un interviu cu bomba blonda a PD-L ului, alias dna Cocos in emisiunea Zig Zig pe care o realizeaza. Si uite de aici Badea sare cu gura, si il ironizeaza fin si cordial, ba chiar il mai face si "ardei umplut", sugerand cumva ca nu tine cu interesele trustului din care face parte. E adevarat ca si Cristoiu a facut niste declaratii mai demult nelalocul lor si si-a exprimat niste pareri total nepotrivite, cand ii lua apararea domnisoarei EBa si ii sustinea interesele in mijlocul alegerile europarlamentare. Badea pare prea personal in aceste ipostaze cand il ataca pe Cristoiu pentru prezentele feminine din mintea si din cadrul emisiunii sale. Ion Cristoiu daca ne amintim, nu a mai vrut sa participe la Sinteza Zilei, pentru ca nu mai dorea sa-i cante mogulului "serenade" pentru salariu, fapt fin sugerat la vremea respectiva chiar de domnia sa, dorind sa-si poata exprima liber parerile despre cine doreste si "sa nu injure la comanda". Probabil ca Badea prin aceste acuzatii, face pe cocosul si ia apararea trustului, poate chiar de dragul prieteniei pe care o are cu Mihai Gadea.
In orice caz cu CTP (Cristian Tudor Popescu) supranumit si "treninguristul" de Badea, s-a certat de pomana cand cel dintai l-a acuzat ca instiga la violenta in emisiunea sa. Badea sugera atunci ca daca iei un pumn trebuie sa-l dai la loc, mai ales daca esti in legitima aparare si esti la tine in casa cand esti atacat. Daca tot n-ai pistol sa tragi, ca doar pistol au smecherii si "altii", trebuie sa incerci sa te aperi cumva, imi amintesc ca afirma Badea in emisiunea sa. De partea cealalta CTP ii recomanda sa nu mai faca asemenea declaratii si sa instige la violenta copiii care ii urmaresc intamplator emisiunea. Mircica ii atentiona apoi pe parinti sa-si tina copilasii departe de TV daca sunt prea micuti si sa-i educe cum trebuie, ca nu se va apuca el sa le faca educatia prin TV. Si de aici a sarit Badea cu gura lui mare si plina de cuvinte nu mereu potrivite.

3 comentarii:

  1. Gresesti putin, Badea l-a facut "ardei umplut" pe Cristoiu doar dupa ce al doilea a publicat un P.S de joasa speta la adresa primului intr-un editorial de-al sau din Jurnalul National.

    RăspundețiȘtergere
  2. crezi tu ca era de joasa speta ce a zis Cristoiu? E mai mult decat clar ca Badea danseaza dupa cum vrea "motanul Felix". Si cred ca are spatele bine asigurat daca isi permite sa vorbeasca asa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Indiferent cum danseaza Badea, el, Ion Cristoiu nu trebuia sa faca declaratiile pe care le-a facut. Nu cred ca cineva se astepta la astfel de vorbe din partea parintelui gazetariei moderne, cum mai este supranumit Cristoiu aici in tara.
    Da, au fost cuvinte urate.
    Plus de asta e putin ciudat cu si-a schimbat orientarile politice de cand a renuntat sa mai fie invitatul permanent a lui Gadea.
    Iar Badea probabil dupa cum zici si tu, or avea o parte a spatelui asigurata.

    RăspundețiȘtergere