miercuri, februarie 24, 2010

Inna sparge si topurile din Anglia

La scurt timp dupa ce a atins varful celebrului top american Bilboard, Inna bate noi recorduri si in topurile din Europa. Romanca a ajuns locul 1 in MTV UK DanceFloor Chart cu piesa "Hot", depasindu-i pe Dj Tiesto, aflat pe locul trei cu "Who Want's To Be Alone" si pe Lady Gaga, situata pe patru cu "Bad Romance".
Desi a fost lansata de mai putin de o luna, noua piesa a Innei "10 minutes" se pare ca se bucura de aceeasi primire calduroasa din partea ascultatorilor, piesa aflandu-se deja printre primele pozitii in topurile radiourilor din Turcia, Ungaria si Cehia.
Ne bucuram pentru succesul Innei de peste hotare, felicitari baietilor de la Play and Win care au stiut cu cine sa plece la drum si ce piese sa-i compuna si sa i se potriveasca (vezi scandalul cu Anca Badiu, pentru care au compus initial piesa Amazing, dar au considerat ca e mai potrivit sa o cante Inna) si sa speram ca Inna si-a imbunatit catastrofala engleza de anul precedent.








3 comentarii:

  1. da ce zici de asta: :)
    http://www.youtube.com/watch?v=osdz0T5Ok7c&feature=player_embedded#

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place pustiul cum il imita pe Balan..

    RăspundețiȘtergere
  3. ai liv in botoshani siti.....hai ma ce naiba are fata asta?...in halul asta de afoana sa fie?....sunt frapat si putin speriat sa vad cine ne reprezinta acolo...pe noi za aliens

    RăspundețiȘtergere