sâmbătă, februarie 13, 2010

Tudor Chirila: "Femeile sunt balti".


Se pare ca Tudor Chirila nu e in cel mai bun moment al vietii sale sentimentale, deoarece face niste afirmatii cam urate pe blogul sau despre femei: "Femeile sunt balti sau iazuri pline cu peste. Barbatii, pescari infocati, se vantura adesea pe marginea lor aruncandu-si unditele. Putini sunt insa aceia care pornesc sa inoate si sa-si fixeze navoadele in mijlocul iazului. Bucuria pestelui mic te inlatura cateodata de la adevarata fericire. E greu sa faci diferenta intre lacomie si provocare."

Insa pe plan profesional lui Chirila ii merge bine in aceasta perioada: concerte suficiente, implicare in campanii caritabile si mult teatru. Saptamana aceasta a avut loc premiera spectacolului, care il are in distributie, la Teatrul de Comedie"O lume pe dos", in regia Iarinei Damian. Un spectacol la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul a fost pe masura implicarii.
"O lume pe dos" combină trei piese într-un act: "Preludiu şi Liebestod", de Terrence McNally, "Problema", de A.R. Gurney Jr, şi "Naomi în camera de zi", de Christopher Durang.
"Cele trei piese descriu fara menajamente lumea in care traim, cu problemele ei marturisite si nemarturisite, o lume bolnava de singuratate, in care oamenii recurg adesea la solutii-limita fiindca nu isi mai gasesc nici locul, nici linistea... nici masura, nici sentimentele, nici identitatea", declara Iarina Demian inainte de premiera piesei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu