marți, ianuarie 27, 2009

Telenovea' fara imbratisare de final


Nu mai pot sincer cu Magda Ciumac si Tolea.Sau Ramona Gabor. Sau Alina Plugaru. Imi apar bubite peste cele vechi. Am vazut-o acum cateva zile in fata la Unirii pe Magda Ciumac (nu stiu are nume predestinat< ciuma, nu mai scapam de ea), iesea din magazin, imbracata ca ultima manelista aurita, poleita, cu degetele prin par si tatele inainte. Fratilor mor... Romani treziti-va! Scoateti Otv-ul din grila de programe, nu mai cititi niciodata Libertatea sau Cancan si o sa vedeti ca puteti trai si fara telenovelele astea penibile care se termina cu crima pana la urma. Tolea rapeste-o si fugiti definitiv din tara asta. Mi se pare ca incep sa se vanda din ce in ce mai bine inscenarile astea penibile, de doi lei, la care luam parte ca niste nefericiti ce suntem si vietile de rahat ale unor oameni 0 barat cu 4 clase neterminate.
In rest astept cu nerabdare vreo lansare misto in muzica romaneasca, si asta expirata si mucegaita, si se pare ca imi pierd vremea. Am vazut doar ca le-a lansat Moga in sfarsit pe fetele de la REd Blondes, alea care canta la Maruta in emisiune si cred ca si la Dansez bagau ceva, si ca si-au scos un clip improvizat dintr-un concert. Imbracate varza, grase de nu puteau sa respire si cantand foarte fals, desi ele chiar erau bune prin platou la Maruta. Pe bune ramaneti in platoul ala fetelor ca nu are sens altceva.

5 comentarii:

  1. Ce fain era sa scrii asta cu 3 minute mai devreme...
    Dar ai dreptate. Ne otravim singuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai tot jurnalistii aduc in fata "VIP-urile"de care amintesti!Din dorinta de rating,pt a vinde mai multa presa scrisa deci pt bani mai multi!O presa matura cu jurnalisti maturi nu ar permite niciodata asa ceva!Buba ar trebui sparta din redactie.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu unu chiar nu astept nici o lansare in muzica romaneasca de la Morga..intre Akcent,Dan Balan,Red blondes & CO si manea nu e mare diferenta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Propun ridicarea oteveului la rangul de unitate de masura in sistemul international pentru gradul de (an)alfabetism al unei populatii. Asa un fel de Newton pentru masurarea fortei...

    RăspundețiȘtergere