joi, februarie 12, 2009

Personaju' Badea



Chiar nu stiu ce-mi veni sa scriu despre acest individ ciudat. Per total imi place sa-i urmaresc emisiunea si recunosc ca o fac de cativa ani buni. E interesant sa-i studiezi reactiile si mai ales sa ajungi sa observi dupa primele cinci minute de emisie in ce stare de spirit este si ce va debita de data asta mai mult. Desi nu asta e principalul motiv pentru care ma uit la emisiune. Nu ma intereseaza foarte mult "omul" Badea. Personajul Badelu (asa l-am botezat, intrucat si el are in gura numai Baselu si Taricelu si cred ca e un risc pe care si l-a asumat) detine tipologia individului insetat de adevar si dreptate ridicate la nivelul absolut. Din pacate cei mai multi indivizi din aceasta categorie traiesc drame , in sensul ca nu vor sa accepte situatiile asa cum sunt si paradoxal se cam abat de la adevaratele realitati. Cred ca Badea si-a depasit de mult timp conditia de jurnalist. El ar vrea ca prin rolul sau si prin mesajele sale sa schimbe sistemul si sa faca autoritatile sa se trezeasca. Dar nu cred sincer in acest rol. Evident ca aceste "crize" sau "iesiri" pe care le are, au un scop clar in marirea audientei, dar nu devine demagog pentru asta si nici nu se da inca cu capul de pereti. Mi-e foarte clar ca face audienta destul de mare pe ce indruga, si se prea poate ca si salariul lui sa fie facut pe punctele de rating, pe langa un salariu fix. Dar asta pot doar sa banuiesc.
O alta chestiune ar fi ca omul cred ca are "spate" serios. Cainele fara stapan nu-si permite sa latre mult timp fara sa deranjeze. E mai mult decat evident acest lucru. Prea da lucrurile pe fata si ii da in gat pe care, cum apuca. I-ar fi inchis cineva gura pana acum de multe ori daca era descoperit, fara s-o mai poata deschide vreodata..
Oricum am ras de n-am mai putut cand am gasit un moment in care Badea canta manele cu Oreste pe cand aveau emisiune impreuna. Uitati-va si voi daca nu stiati faza si aveti chef de ras: http://www.findnews.ro/incredibil-mircea-badea-canta-manele-264487.html

4 comentarii:

  1. " El ar vrea ca prin rolul sau si prin mesajele sale sa schimbe sistemul si sa faca autoritatile sa se trezeasca." - cre'ca e ultimul lucru pe care il vrea, a spus-o clar de atatea ori ca in "Romanica" nu o sa se schimbe nimic, MAI ALES autoritatile si ca romania se "se duce dreacu". Latra pt ca nu poate tacea, ar inebuni daca si-ar tine gura, latra pt ca altceva nu are ce face. In cel mai bun caz mesajele sunt destinate cetatenilor, pe care "Badelu" ar vrea - se pare- sa-i trezeasca intr-un fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca e ultimul lucru...cetateanu' nu poate avea cuv decat la vot unde-l alege de obicei pe ala care minte m frumos in campanie sau nu se prezinta. nu vrea sa trezeasca nicio contiinta a vreunui cetatean.criminalu tot o sa omoare, ca doar nu se uita la tv si il apuca mustrarea brusc. cei care il urmaresc sunt deja buni cunoscatori ai rahatului imprastiat si necuratat din "romanica".

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine ma amuza, dar nu cred ca va fi vreodata mai mult decat bufonul care spune adevaruri. Altfel, foarte faina fata noua a blogului. Keep going.

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand maneaua ucide. In al doilea Badea nu e altceva decat un alt instrument de rating care latra atata timp cat caravana poate trece. Atitudinea sa de criticare asidua a tot ce se intampla in tara asta mi se pare rasuflata si ineficienta, romanu' stie si singur mult prea bine ce e rau la el in ograda. Poate ar fi fost indicat sa discute si realizari ca doar avem si d'alea numa' ca astea nu prea fac rating.

    RăspundețiȘtergere