sâmbătă, februarie 07, 2009

Existentialismul ma-sii



Priveste-te in oglinda. Cateva secunde. Acum pune-ti intrebarea: Eu pentru ce traiesc? Raspunsul trebuie dat in maxim 10 sec, altfel inseamna ca nu stii sau ca inca nu ai aflat. Scopul este pur informativ. Iti vei da seama ca nu e timp de pierdut. Adica ori dormi tot week-endul ori te uiti pe pereti si te gandesti la ce dracu ai de facut.
Lasand gluma la o parte, m-am convins si eu in ultima perioada ca viata e foarte mijto doar cu un covrig in ambele maini, ca te simti foarte cool daca mergi cu autobuzul fara bilet si daca stii ca urmeaza sa te intalnesti cu persoana care te iubeste de se impiedica pe strada fara tine de manutza.
Lasati-i dracului de bani ca nu te fac mai fericit decat esti si nici mai destept si nici mai nimic in plus. Un covrig si o apa de la cismea. Bine acum cred ca s-au si dezghetat prin parcuri si poate le dau si drumul. Masina nu-ti trebuie ca e aglomerat prin jegul asta infect de oras si mai bine mergi pe jos sau cu metroul (din pacate acolo e mai greu sa treci pe dedesubt), de mancat nu are rost sa te spargi in figuri ca te ingrasi, iar in restul timpului esti la serviciu. Doar tigari daca e cazul. Dar avand in vedere ca se scumpesc si astea, ca vor astia sa se imbogateasca de pe urma viciosilor, le lasam si pe astea.
In concluzie, ideea este simpla: traim pentru iubire. Daca inca nu ai gasit-o inseamna ca mai ai un pic de asteptat (dar ai grija sa nu te gandesti numai la chestia asta ca nu mai vine niciodata), daca ai gasit-o si o simti adevarata si sincera, prelungeste-o la nesfarsit. Inchide ochii si vezi daca plutesti cu ea de mana.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu