sâmbătă, aprilie 10, 2010

Cornel Ilie si Lora Petrescu- un duet pe toate planurile?









Cornel Ilie (Vunk) si Lora Petrescu (ex.:Wassabi) au decis sa-si promoveze noul single "Prima noapte (din ultima zi)",ce a fost lansat pe 8 aprilie, intr-o maniera mai putin obisnuita, realizand o sedinta foto si un videoclip de promovare la piesa, in care cei doi renunta aproape in totalitate la haine. Un pat matrimonial, haine aruncate pe jos, o sticla de sampanie sunt doar cateva elemente ce dau culoare viitorului videoclip.
Fotograful Zoltan Lorencz s-a straduit sa ii convinga pe protagonisti sa renunte la haine, pentru videoclip. Cornel de la Vunk a fost ceva mai reticent, insa Lora a fost lipsita de inhibitii si s-a dezbracat complet, acoperindu-se doar cu camasa lui Cornel.
Apropiati de-ai lui Cornel sustin ca intre cei doi ar fi vorba de mai mult decat o colaborare profesionala, "un duet" pe toate planurile, de mai multe luni.
Piesa "Prima noapte (din ultima zi)" va fi inclusa pe albumul "Ca pe vremuri", care se pare ca va fi lansat luna viitoare (personal am mari dubii ca nu va mai dura inca vreo juma' de an). Ramane de vazut daca piesa se va bucura de succes cu asemenea promovare "dezgolita". Eu nu cred...


2 comentarii:

  1. Puteti fi siguri ca piesa se bucura de un mare succes,cel putin printre randurile fanilor vunk...si cu siguranta,daca va aparea si un clip,piesa va continua sa urce in inimile noastre,mai mult decat a facut-o deja...

    RăspundețiȘtergere
  2. cine stie aprecia adevarata valoare a muzicii romanesti in momentul de fata o va face ;) Vunk si Lora chiar canta!

    RăspundețiȘtergere