duminică, aprilie 04, 2010

Costi Ionita- "rapit" de americani


Costi Ionita are toate motivele din lume sa fie unul dintre cei mai admirati si invidiati compozitori si producatori din Romania ai momentului, avand in vedere contactele si colaborarile pe care le-a stabilit si inceput recent in SUA.
Dupa ce a lansat pe piata muzicala romaneasca adevarate voci (spre ex.: Andra sau Mihai Traistariu) si a facut cunoscuti artisti pe plan international, Costi Ionita mai are un vis: sa cucereasca si America.
Se pare ca toata povestea a inceput la un concert de-al lui Shaggy, care fusese invitat sa cante in clubul Bamboo din Bucuresti, unde romanasul nostru era prezent, fiind declarat mare fan de-al cantaretului. In aceeasi seara, Costi a fost abordat de catre celebrul cantaret si i s-a propus o colaborare in America. Astfel a ajuns Costi Ionita in gasca lui Shaggy si a inceput colaborari cu P. Diddy, Mario Wynans sau cu Kaye Styles, cel care a compus coloana sonora la serialul de mare succes Prison Break. Si cu siguranta drumul lui Costi de Romania nu se va opri aici...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu